7 tärkeintä syytä tarjota työntekijöiden työhyvinvointia

Hyvinvointi työssä

1) Hyvinvointiohjelmat parantavat työntekijöiden terveyskäyttäytymistä

Jokaisen hyvän hyvinvointiohjelman ydin on käyttäytymisen muutos. Oikealla koulutuksella, taidoilla, motivaatiolla, taidoilla / työkaluilla ja sosiaalisella tuella ihmiset muuttavat käyttäytymistä. Hyvinvointiohjelmat auttavat ihmisiä omaksumaan ja ylläpitämään terveellistä käyttäytymistä. Tämä on ehkä suurin hyöty hyvinvointiohjelmasta.

2) Hyvinvointiohjelmat vähentävät kohonneita terveysriskejä

Hyvän hyvinvointiohjelman perustan on keskityttävä auttamaan työntekijöitä omaksumaan terveellisiä käyttäytymismalleja. Kohonnut verensokeri, korkea veren kolesteroli ja korkea verenpaine johtuvat melkein kaikista epäterveellisistä ruokavalioista ja fyysisen toiminnan puutteesta. Syöminen ja liikunta ovat käyttäytymistä.

3) Hyvinvointiohjelmat vähentävät terveydenhuollon kustannuksia

On olemassa lähes 100 erilaista tutkimusta, joissa on tarkasteltu hyvinvointiohjelmien taloudellisia vaikutuksia. Näitä tutkimuksia ei ole helppo tehdä, ne vaativat erittäin monimutkaisia ​​sijoitetun pääoman laskelmia, ja niiden suorittaminen vie vuosia.

4) Hyvinvointiohjelmat parantavat tuottavuutta

Työntekijöiden heikko tuottavuus voidaan määritellä olevan fyysisesti töissä, mutta eivät töissä. Tämän tyyppistä heikkoa tuottavuutta kutsutaan esittelijäksi. Henkilöstön huonosta terveydestä johtuvaan esittelyyn liittyvien kustannusten on arvioitu olevan vähintään 2-3 kertaa suurempia kuin välittömät terveydenhuollon kulut.

5) Hyvinvointiohjelmat voivat vähentää poissaoloja

Yli 50 artikkelia on tarkasteltu työyhteisön hyvinvointiohjelmien ja vähentyneiden poissaolojen välisiä yhteyksiä. Työmaissa, joissa on kattava hyvinvointiohjelma, poissaolot voivat vähentyä monista syistä:

  • Hyvin terveyskäyttäytyneillä työntekijöillä on vähemmän poissaoloja
  • Työntekijöillä, jotka pystyvät hallitsemaan stressiä, on vähemmän poissaoloja
  • Työntekijöillä, joilla on terveellinen verenpaine, kolesteroli ja glukoosi, on vähemmän poissaoloja.
  • Työntekijöillä, jotka eivät ole ylipainoisia tai liikalihavia, poissaolot ovat alhaisemmat

 

 

6) Hyvinvointiohjelmat voivat auttaa parantamaan työntekijöiden rekrytointia ja säilyttämistä

Myönnän, ettei ole julkaistu tieteellistä tietoa, joka osoittaisi, että hyvinvointiohjelmilla on merkittävä vaikutus kykyynsi palkata ja pitää työntekijöitä. On paljon tekijöitä, jotka vaikuttavat päätökseen hyväksyä työpaikka. Se auttaa, jos pystyt tarjoamaan hyvän palkan ja rikkaat etuisuussuunnitelmat.

7) Hyvinvointiohjelmat rakentavat ja auttavat ylläpitämään korkeaa työntekijöiden moraalia

Päästän sinut pieneen salaisuuteen. WellSteps-hyvinvointiratkaisuilla on suoritustakuu. Kolmen vuoden kuluttua takaamme, että hyvinvointiohjelmasi tuotto on positiivinen. Salaisuus on, että kolmen vuoden kuluttua melkein kukaan ei välitä sijoitetun pääoman tuottoprosentista.

Se on saattanut olla hyvä syy aloittaa heidän hyvinvointiohjelmansa, mutta sen jälkeen kun työntekijät alkavat olla sitoutuneita, kommunikoida keskenään, tuntea olojaan arvostettuja ja arvostettuja, syyt hyvinvointiohjelman tekemiseen muuttuvat. Kolmen vuoden kuluttua olemme havainneet, että asiakkaamme haluavat tehdä hyvinvointia, koska he pitävät siitä, miten se on muuttanut heidän työmaakulttuuriaan.

Työntekijät ovat selvästi terveellisempiä, mutta mikä tärkeintä, he ovat onnellisempia. Tämä on toinen syy, jolla ei ole tieteellistä tutkimusta sen tukemiseksi. Meillä ei todennäköisesti ole koskaan hyvää tutkimusta, joka pystyisi arvioimaan kysymyksen.

7 tärkeintä syytä tarjota työntekijöiden työhyvinvointia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top